Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، آمازون در بیانیه ای اعلام کرد اکنون زمان مهمی برای توسعه محتوای "آمازون موزیک" به فراتر از حوزه موسیقی است زیرا عادتهای شنوندگان در حال تغییر است. مفاد مالی این توافق فاش نشد.

بلومبرگ نیوز برای نخستین بار در سپتامبر گزارش کرده بود که واندری در حال بررسی فروش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه وال استریت ژورنال اوایل دسامبر اعلام کرد آمازون برای خرید این شرکت با ارزش حدود ۳۰۰ میلیون دلار پیشتاز است. شرکتهای اپل و سونی موزیک اینترتینمنت هم مذاکراتی برای خرید این استارتاپ پادکست داشتند. منابع آگاه اظهار کردند که واندری قیمت بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار را برای فروش مد نظر داشت.

آمازون که به عنوان فروشنده آنلاین کتابها شروع به فعالیت کرد، از طریق واحد صوتی خود، در بخش کتابهای صوتی جایگاه قوی دارد و پادکستهایی را در سپتامبر عرضه کرد. این شرکت با سفارش برنامه هایی از نویسندگان پرفروش و شخصیتهای مشهور به عنوان یکی از بزرگترین حامیان برنامه های صوتی شاخص ظاهر شده است.

با این حال اسپاتیفای بزرگترین خریدار شرکتهای حوزه تولید پادکست در دو سال گذشته بوده و تصمیم گرفت برای خرید واندری پیشنهاد نکند.

واندری روی موج قراردادها در صنعت پادکست حساب کرده بود. اسپاتیفای در چند سال اخیر صدها میلیون دلار هزینه کرده و شرکتهایی مانند رینجر و گیملت مدیا را خریداری کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، واندری در سال ۲۰۱۶ توسط هرنان لوپز، یکی از مدیران سابق تلویزیون تاسیس شد و برخی از محبوبترین پادکستها را در چند سال گذشته تولید کرده است. انتظار می رود درآمد این شرکت در سال ۲۰۲۰ از ۴۰ میلیون دلار فراتر رود.

پربیننده ترین قیمت موبایل (محدوده ۵میلیون تومان) دلایل عدم تولید انبوه خودروهای الکتریکی در ایران/ لزوم حمایت گسترده از خریداران برگزاری امتحانات تشریحی بر بستر شبکه شاد بیت‌کوین باز هم رکورد زد!/ رالی رمزارز مشهور در کانال ۲۸هزار دلاری بیت‌کوین در مسیر ۳۰ هزار دلاری شدن

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اپلیکیشن آمازون موزیک پادکست غول فناوری میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد

قیمت طلا در بازار جهانی ۱.۷ درصد کاهش یافت و در کانال ۲ هزار و ۳۰۰ دلار فرود آمد. بر همین اساس، اونس طلا در بازار جهانی ۲ هزار و ۲۹۴ دلار قیمت دارد که کاهش ۴۲ دلاری را نشان می‌دهد.

آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، قیمت طلا در طول یک هفته گذشته افت ۲۶ دلاری و به عبارتی ۱.۱ درصدی را تجربه کرده است. اما همچنان عملکرد بازار جهانی طلا در طول یک ماه گذشته، افزایش ۶۲ دلاری قیمت اونس طلا را نشان می‌دهد.

بنا به این گزارش، تحلیلگران پیش‌بینی‌های خود را در مورد قیمت طلا در سال ۲۰۲۴ افزایش دادند و انتظار داشتند که مشکلات ژئوپلیتیکی تدریجی برای سرمایه‌گذاران به پناه بردن به دارایی‌های امن و افزایش قیمت‌های رکورددار بیشتر با تقویت ذخایر بانک‌های مرکزی افزایش یابد.

منبع: خبرآنلاین

tags # قیمت طلا سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قرارداد ۴۴ میلیون دلاری ازبکستان با تجار افغانستانی
  • گوسفندهای غول پیکر 40 هزار دلاری
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری